Pagina principala

Generali, un asigurator de nota 10


GeneraliNu suntem platiti sa le facem reclama si nu avem nimic de castigat din urma asta asa ca ceea ce afirmam  este parerea nostra formata din lucrul direct cu Generali in ultimii 5 ani.

Generali este un asigurator de nota 10 si asta pentru ca este serios la daune. Nu te plimbi dupa acceptul devizului de reparatie, nu astepti aprobarea acestuia, lucreaza cu service-urile autorizate iar daca nu lucreaza cu service-ul dorit de dvs. va permite sa mergeti la acesta … ce mai, sunt perfecti comparandu-i cu Astra si Euroins. Au tarifele RCA cam mari, prea mari pentru multi dintre noi insa dictonul “CALITATEA COSTA” este adevarat ! Clientul ideal pentru Generali pe parte de RCA este omul trecut de 30 de ani, cu copil si masina mai mare de 1400 cc, adica omul responsabil.

Asa ca, daca vreodata veti cauta altceva decat cel mai mic tarif si nu va inscrieti in profilul clientului ideal sa stiti ca Generali este solutia atat pe parte de RCA cat si pe CASCO !

Pentru tarifele RCA practicate de Generali puteti consulta calculator RCA de pe www.rcaieftin.net.

Completare 27.04.2010 : Generali premiat pentru calitatea serviciilor



prata romeo petru
vreau cost rca
2013-07-29 - 14:11:0

Florin
Da, la Generali am gasit si eu cel mai bun rca. Daca sunteti in cautarea unui rca ieftin atunci Generali este alegerea perfecta.
2011-08-15 - 17:57:1

Asteptam si parerea ta despre acest subiect !

Numele tau
Email-ul tau
Comentariul tau